TİKE halı, Karacabey’de

Karacabey’de Bursa Caddesi Atatürk Bulvarı Orman Bölge Şefliği karşısına kurulan ‘TİKE Halı’ 8. şubesiyle hizmete girdi.                                       
 Önümüzdeki günlerde görkemli bir açılış yapacaklarını dile getiren Mağaza Müdürü Fatih Sanlı, kaliteli ve güzel çeşitlerle ilçe halkının hizmetinde olduklarını söyledi.
 TİKE Halı, kaliteli el dokuma halılarının yanında istenilen ölçülerde butik özel üretim halıları ile de göz kamaştırıyor. Koltuk, yatak, baza, ev tekstil, butik, çeyizlik ürünler ile perde çeşitleri ve geniş seçenek yelpazesiyle en kaliteli hizmeti vereceklerini iddia eden Mağaza Müdürü Fatih Sanlı, şu ana kadar ki ilgiden memnun olduklarını söyledi.
 Karacabey halkını mağazalarına davet eden Fatih Sanlı, “Amacımız kaliteli ürünlerimizi halkımızın hizmetine sunmaktır. Her zevke hitap eden ürünlerimiz mevcuttur. Sadece Tike’nin değil, Pierre Cardin, Saray, Koza, Atlantik, Shaggy ve Royal marka halı çeşitlerimiz ve geniş seçenek yelpazemizle artık Karacabey’deyiz. Halkımızı mağazamıza bekliyoruz. İddia ediyoruz ki, memnun kalacaklar” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.