THK, vekaleten kurban kesiyor

THK, vekaleten kurban kesiyor
Karacabey Türk Hava Kurumu Şubesi Yöne-tim Kurulu Başkanı Kemal Tetik, vekaleten kurban kesim bedelinin THK tarafından 220 YTL olarak açıklandığını bildirdi.
Tetik, “THK, Et ve Balık Kurumu kombinalarında modern ve hijyenik koşullarda, veteriner denetiminde, dini vecibelere uygun, THK personeli ve noter huzurunda vekaletle kurban kesimi yapacak” dedi.
THK’nın kurban bedeli için 220 YTL, yurt dışındaki vatandaşlar ise 155 dolar veya 120 Avro ödeyecek. Bu bedel “www. thk. org. tr” internet adresinden kredi kartıyla ödenebileceği gibi Ziraat Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, HSBC, Finansbank, Denizbank, Fortis, Oyakbank, Şekerbank, TEB şubelerine de yatırılabilecek
Vatandaşlar kurban bedellerini, Ankara’da THK Genel Başkanlığına yada Türkiye’deki 495 THK şubesine de makbuz karşılığı verebilecek.
Kurban bedelleri, bankalar aracılığıyla 29 Aralık 2006 Cuma günü saat 17:30’a; internet, THK Genel Başkanlığı veya şubeler aracılığıyla ise 01 Ocak 2007 Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar yatırabilecek.
MEHMETÇİK VAKFI’NA BAĞIŞ YAPILABİLECEK
Şehit Mehmetçiklerin yakınlarıyla gazi ve engelli Mehmetçiklere ve çocuklarına destek olmak isteyenler, kurbanlarını vekaleten Mehmetçik Vakfı’na bağışlayabilecek.
Vakıf, kurban bedelini 220 YTL, yurt dışında yaşayan vatandaşlar için 150 dolar veya 120 Avro olarak belirledi.
Kurban bedelleri, “www. mehmetcik. org. tr” internet sitesinden kredi kartıyla ödenebilecek ya da Ziraat Bankası Tandoğan Şubesi, Halk Bankası Meşrutiyet Şubesi, İş Bankası Balgat Şubesi, Oyakbank Çankaya Şubesi, Finansbank Necatibey Şubesi’ne havale yapılabilecek. Vatandaşlar, YTL için 1996, dolar için 1997, avro için 1998 hesap numaralarına kurban bedellerini yatırabilecek.
Kurban bağışı için son tarih 29 Aralık saat 17. 00, EFT için son tarih 29 Aralık saat 12. 00 olarak belirlendi. Bağış bedeli alındığında ve kurban kesildiğinde, vatandaşların cep telefonlarına kısa mesaj gönderilecek.
Vekalet kurbanlar, modern tesislerde, hijyenik koşullarda, vakıf personeli huzurunda, veteriner denetiminde, noter gözetiminde, din görevlileri nezaretinde ve dini vasıflara uygun olarak kesilecek.
Bağışçılara “noter onaylı kesim tutanağı ve teşekkür belgesi” de gönderilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.