Tezcan, meclis üyeliğine başvurdu

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi’nde uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği ve delegelik görevlerinde bulunan Hayri Tezcan, belediye meclis üyeliği için kolları sıvadı.

Başvuru dosyasını MHP İlçe Başkanlığı’na teslim eden Hayri Tezcan, “1974 yılında teşkilata katıldım. İl ve ilçe delegeliğinin yanı sıra yönetim kurulu üyeliğinde bulundum. Partimdeki görevime meclis üyesi olarak devam etmek istiyorum. Görev verildiği takdirde gece, gündüz demeden çalışmaya hazırım” dedi.

İsmetpaşa Köyü’nden Hayri Tezcan, “Uzun yıllardır MHP çatısı altında siyaset yapıyorum. Tecrübelerime güveniyorum. Hiçbir zaman görevden kaçmadım. Dürüst ve ilkeli Başkan Adayımız Ayhan Tayfur’un, seçimlerde ipi göğüsleyeceğinden şüphem yok. Ben de kendisiyle birlikte Karacabey’imize hizmet etmek istiyorum. Partimdeki görevlerimin dışında köyümde spor kulübü yöneticiliği, gençlik başkanlığı, azalık, Marmarabirlik delegeliği, okul aile birliği yöneticiliğinde bulundum. Kaymakamlık Süt Kupası Köyler Ligi’nde tertip komitesinde yer aldım. Görev verildiği takdirde çok çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.