Terörün her türlüsüne lanet olsun!

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Bitlis ve Hakkâri’deki terör saldırılarıyla ilgili bir açıklama yaptı.
Terörün her türlüsünü lanetlediklerini duyuran Matlı, “Bitlis ve Hakkâri’de gerçekleştirilen hain terör saldırılarında polislerimizin ve askerlerimizin şehit olması ülkemizde olduğu gibi ilçemizde ve odamız camiasında da derin acı ve üzüntü yaşatmıştır. Şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet,ailelerine başsağlığı ve sonsuz sabırlar , yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başta ordumuz olmak üzere milletimizin başı sağ olsun. Terör hain ve eli kanlı yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bu hain terör örgütünü ve destekçilerini lanetliyor, nefretle kınıyorum. Silahlı kuvvetlerimizin ve hükümetimizin şer odaklarına gereken en ağır cevabı vereceğinde, inanıyorum” dedi.
Teröre karşı yapılan tüm kampanyaları haklı bulduğunu belirten Matlı, “Ancak burada hepimiz sağduyulu davranmalı yaşadığımız bölgelerde teröre karşı yapılan etkinliklerde şiddete mahal vermemeliyiz. Emniyet güçlerimizi zor duruma düşürecek davranışlardan kaçınmalıyız. Hepimizin acısı çok büyük ancak Türk Milleti böyle zor günlerde kenetlenmeyi ve birbirine destek olmayı çok iyi bilmektedir, bizim en temel özelliklerimizden biri budur” diyerek herkesi metanetli olmaya davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.