Terminal önüne makyaj

Karacabey Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Ekipleri'nin Ramazan Bayramı öncesi büyük bir titizlikle tamamladığı Terminal önündeki parke taş çalışması, vatandaşların beğenisini kazandı. Orta refüje yerleştirilen kalp şeklindeki sokak lambaları ise şehrin vitrini konumundaki ilçe girişine ayrı bir değer katıyor.

Yaklaşık 1 aylık süre içerisinde belirlenen güzergâhta asfalt kırılarak yerine Destek Hizmetler Müdürlüğü Ekiplerince parke taş döşemesi gerçekleştirildi. Sıcak yaz günlerine karşın büyük bir titizlikle esnafı mağdur etmemek amacıyla hızla sürdürülen çalışmalar Ramazan Bayramı öncesinde bitirilerek vatandaşın kullanımına açıldı.

Parke taşı döşemesinin ardından orta refüje kalp figürlerinden oluşan sokak lambaları dikilerek özellikle şehrin görünümüne ayrı bir hava katması amaçlanıyor. Başkan Koç bu yıl yatırımlarının büyük bir bölümlerinde parke taşa ağırlık verdiklerini ve sebeplerinden en önemlilerinin,  yapılan sokağın görünümüne değer katması ve kazı işlemi sonrası pratik bir şekilde eski haline çevrilebilmesi olduğunu vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.