TEMA’nın en iyileri onurlandırıldı

Karacabey'de TEMA Gönüllüleri tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen fotoğraf yarışması ile “Suların Kirliliği” konulu şiir, öykü ve resim yarışmalarında dereceye girenler önceki gün düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşen ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, TEMA Gönüllü Sorumlusu Naci Güncü, TEMA Eğitim Sorumlusu Ümit Yalçın, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve yarışmacılar katıldı.

            KTSO Genel Sekreteri Özgür Carlı'nın sunumunu yaptığı törende konuşan Karacabey TEMA Gönüllü Sorumlusu Naci Güncü, çevre ve doğanın korunması adına büyük çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bu bilincin yayılması adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Güncü ayrıca, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilmesi nedeniyle 6 yıldır başarıyla sürdürdüğü Tema Gönüllü Sorumluluğu görevinden de ayrılacağını ancak desteğinin devam edeceğini dile getirdi.

İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı ise, çevreyi ve doğayı korumanın en büyük ibadetlerden biri olduğuna dikkat çekti.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, TEMA Gönüllü Sorumlusu Naci Güncü, İ.M.K.B. Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Vedat Kırbaş, Cumhuriyet İlk/Orta Okulu Müdürü Rafet Yılmaz, Atatürk İlk/Ortaokulu Müdürü Mehmet Tanrıverdi, Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Gökmen Güler, Muhsin Özdamar İlk/Ortaokulu Abdullah Gürbüz, KTSO Meclis Başkanı Asım Ünen ve KTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mahmut Çayır, yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini sundu.

TEMA Gönüllü Sorumluluğunun bu yıl ikincisini düzenlediği fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verildi.

            İlçede görev yapan resim öğretmenlerinin seçtiği en iyi üç fotoğraf sahibi dünkü törende ödüllerini aldı. Buna göre fotoğraf yarışmasında Alper Tüydeş birinci, Alihan Kaya ikinci ve Orhan Berk Yücel de üçüncü oldu.

Törende son olarak ise, TEMA Gönüllü Sorumlusu Naci Güncü, çevre ve doğaya yaptığı katkılardan dolayı Karacabey Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Talih Düzgören’e teşekkür plaketi verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.