TEMA’dan, “Suyu boşa harcama” kampanyası

TEMA’dan, “Suyu boşa harcama” kampanyası
TEMA Karacabey Şubesi evlerdeki gereksiz su tüketiminin önlenmesi için bireysel çabaların ne kadar büyük fark yaratacağına dikkat çekmek ve kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla “Suyu Boşa Harcama” kampanyası başlattı.
Karacabey Ömer Matlı İlköğretim Okulu’ndaki minik Temacılar dün “Suyu boşa harcama” kampanyasını sokaklara taşıdı. HEM karşısında açtıkları stand ile vatandaşları bilgilendiren TEMA’cılar, küresel ısınmanın zararlarını ve su tasarrufunun nasıl yapılacağını anlatan el ilanları dağıttı.
TEMA Vakfı üyesi minikler, Karacabey TEMA temsilcileri Hasan Argın, Ümit Yalçın ve Zafer Bircan gözetiminde çalıştılar. “Suyu Boşa Harcama” kampanyası vatandaşların yoğun ilgisini çekti.
TEMA Vakfı Karacabey Temsilcisi Naci Güncü, “TEMA, 15 yıldan bu yana kamuoyunu bilgilendiriyor, karar vericileri önlem almaya zorluyor. Çünkü bilim adamlarının yaptığı araştırmalar ülkemizin küresel ısınmanın etkilerini şiddetli bir biçimde yaşayacağının özellikle altını çiziyor. Bu nedenle hepimizin bireysel olarak göstereceği çabalar suyumuzun korunması için çok büyük önem taşıyor. TEMA Vakfı olarak evlerdeki gereksiz su tüketiminin önlenmesi için bireysel çabaların ne kadar büyük fark yaratacağını kamuoyuna anlatmak üzere “Suyunu Boşa Harcama” kampanyası başlattık. Ülkemizde suyun önemli bir bölümü evlerde kullanılıyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.