Tek Gıda İş’ten üyelerine vefa!

Park Aile Restaurant’ta gerçekleşen yemekte Tek Gıda İş Sendikası yönetiminin yanı sıra sendika üyeleri de birbirleriyle sohbet etme olanağı buldu.

Yemeğe Tek Gıda İş Mustafakemalpaşa Şube Başkanı Engin Öz, Şube Sekreteri Vedat Karahasanoğlu, Mali Sekreter Bahri Üner, Teşkilatlanma Sekreteri Sadettin Öz, Eğitim Sekreteri Barış Akbal, Denetleme Kurulu Üyesi Salim Gülsoy ile Trakya Birlik İşyeri Baş Temsilcisi Faruk Aktürk katıldı.

Trakya Birlik Fabrikası’nda uzun yıllar çalıştıktan sonra emekliye ayrılan Şadan Vapur, Ercan Yaşarlar, Şahin Erdem, Osman Leylek, Ziya Yalçın, İbrahim Cankılıç ve Yücel Kırcı da gecede hazır bulundu.

Sohbet havasında devam eden akşam yemeğinin ardından Tek Gıda İş Sendikası, örgütlü çalışmanın ve örgütlü hareket etmenin güzelliklerini yaşayanların her zaman mutlu olacağını dile getirdi. Tek Gıda İş yönetimi ayrıca, gecede bir arada olmaktan duyulan memnuniyet dile getirildi.

Günün anlam ve öneminin belirtildiği açıklamanın ardından , Tek Gıda İş Sendikası yemek sonunda emekliye ayrılan sendika üyelerine özel hediyeler vererek onurlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.