TDP’nin projesi meyvesini verdi

 
Karacabey Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği öncüliğünde başlatılan ve ilçede hizmet veren 5 dershanenin de katkıda bulunduğu, “Okumak İstiyorum Bana Işık Tutar mısınız?” isimli proje meyvesini verdi.
2010-2011 Eğitim ve Öğretim Dönemi’ndeki proje ile dershaneye gidemeyen ihtiyaç sahibi başarılı öğrenciler, Anadolu Lisesi’ni kazandı. Projeye öncülük eden Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, dün katkılarından dolayı Sınav, İstanbul, Birey, Yeşilırmak ve Uğur Dershanesini ziyaret etti.
TDP Büro Amiri Komiser Yardımcısı Özcan Özkaya ile Polis Memurları İsmail Düzdağ ve Selma Gökçe’nin gerçekleştirdiği ziyarette, öğrencilere ücretsiz eğitim veren Sınav Dershanesi Müdürü Cem Yılmaz, İstanbul Dershanesi Müdürü Fevzi Kahraman, Birey Dershanesi Müdürü Beytullah Günel, Yeşilırmak Dershanesi Müdürü Yusuf Yaşar ve Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Miraç Erdemir’e teşekkür belgesi verdi.
Projede yer alan öğrenciler Efecan Efe, Semih Aykutalp, Mert Gülışık ve Berna Yaprak Anadolu Lisesi’ni kazanırken, Eray Dönmez isimli öğrenci de 7. sınıftan 8. sınıfa geçerek önemli bir başarı elde etti.
Projenin meyvelerini verdiğini dile getiren TDP Büro Amiri Komiser Yardımcısı Özcan Özkaya, öğrencilerin başarılarında emeği geçen dershane yetkililerine teşekkür etti. Bu anlamlı projenin bu yıl da sürdüreceğini beirten Özkaya, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.