TDP’nin kampanyası bu yıl da sürüyor!

Gelecek vaat eden öğrencilere polis ve dershane desteği:
 
 
Karacabey Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin geçtiğimiz yıl başlattığı  “Okumak İstiyorum, bana ışık tutar mısınız?” isimli kampanya bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. İlçede faaliyet gösteren 5 dershane işbirliğinde devam eden kampanya ile başarılı öğrencilere ücretsiz destek verilecek.
Bu yılki kampanya çerçevesinde; Hacı Ahmediye Onur İlköğretim’den Kader Aytekin Sınav Dershanesi’ne, Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu öğrencisi Erhan Kılıç Uğur Dershanesi’ne, 14 Eylül’den Songül Baydur isimli öğrenci İstanbul Dershanesi’ne,   Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu öğrencisi Rüveyde Kanal Yeşilırmak Dershanesi’ne ve İstiklal İlköğretim’den Eray Dönmez isimli öğrenci de Birey Dershanesi’ne ücretsiz kayıt oldu.
TDP Büro Amir Vekili ve Komiser Yardımcısı Cezmi Ergül önderliğinde Polis Memurları Selma Gökçe, Birol Demirmen ile İsmail Düzdağ, başarılı öğrencilere sahip çıkan dershanelere teşekkür ziyaretinde bulundu.
Sınav Dershanesi Müdürü Cem Yılmaz, Uğur Dershanesi Kurum Müdürü Gürbüz Atış, İstanbul Dershanesi Müdürü Fevzi Kahraman, Yeşilırmak Dershanesi Müdürü Yusuf Yaşar ve Birey Dershanesi Müdürü Beytullah Günel de, TDP öncülüğünde başlatılan bu kampanyaya büyük önem verdiklerini ve umut vaat eden öğrencilere her zaman destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Kendilerinin okuması için büyük bir özveride bulunan polislere, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür eden öğrenciler ise, güvenleri boşa çıkarmayacaklarının sözünü verdi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.