Tayfur, seçim projelerini tanıttı

Tayfur, seçim projelerini tanıttı
MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, seçim çalışmalarını kahvehane gezileri ile sürdürdü.
Gazi Mahallesi’ndeki Marmara Kıraathanesi ile Bursa Caddesi üzerindeki Kafe Panço’da seçmenlerle bir araya gelen Ayhan Tayfur, 29 Mart Seçim Beyannamesi ve projelerini anlattı. İlçe Başkanı İsmail Tezcan, Belediye Meclis Üyeleri Adaylarıyla birlikte gerçekleşen ziyaretlerde Tayfur, projelerini barkovizyon gösteri ile tanıtması dikkat çekti.
MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur ve Belediye Meclisi Adaylarına vatandaşların ilgisi yoğun olurken, barkovizyon gösterisi eşliğinde sunulan projeler takdirle karşılandı.
29 Mart Yerel Seçimleri’ne iddialı bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Ayhan Tayfur, Karacabey’de 30 Mart sabahı yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. Karacabey’in çöp sorunundan, içme suyuna varıncaya kadar gerçekleştirecekleri projeleri vatandaşlarla paylaşan Tayfur, hizmetleri arasında Vatandaş Kart uygulamasının da yer aldığını belirtti. Vatandaş Kart sahiplerinin ekmek, su, seyahat ve sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağını vurgulayan Tayfur, ihtiyaç sahibi ailelerin kimseye muhtaç edilmeyeceğini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.