Taşlık’taki futbol şöleni ertelendi

“Köyler Ligi” nedeniyle iptal edilen organizasyon Şubat ya da Mart ayında yapılacak:
 
 
Karacabey Taşlık Köyü’nde 01 Ekim 2011 tarihinde başlaması düşünülen, “Karacabeyliler Derneği 1. Geleneksel Taşlık Şehitleri Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” Ekim ayındaki “Köyler Ligi” nedeniyle ertelendi.
Organizasyon Başkanı Erdinç Derya, Taşlık’taki futbol şöleninin Şubat ayı sonu ya da Mart başında yapılacağını duyurdu.
Erdinç Derya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Erdem’le önceki gün bir araya geldiklerini ve ilk olarak “Köyler Ligi”ne destek vereceklerini açıkladı.
İki futbol organizasyonun aynı tarihlerde yapılmasının uygun olmayacağını belirten Erdinç Derya, geleneksel hale gelen “Köyler Ligi”ne öncülük verilmesini daha doğru bulduklarını söyledi.
Derya, “Yaptığımız görüşmelerde Köyler Ligi’nin 10 Ekim 2011 tarihinde kuralarının çekileceğini ve takip eden günlerde start alacağını öğrendik. Bu nedenle ‘Karacabeyliler Derneği 1. Geleneksel Taşlık Şehitleri Futbol Turnuvası’nı Şubat ayı sonu ya da Mart ayı başında başlatmayı planlıyoruz. Şu anda hakemlik yapan ben ve ekibim, Süt Birliği Kupası’na yönelerek tüm desteğimizi oraya aktaracağız. Taşlık’taki organizasyona katılarak bizleri onurlandıran köy temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Koşulların ön gördüğü şekilde önceliği Köyler Ligi’ne vereceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.