Taşlık’lı öğrencilerin Ayben halası emekliye ayrıldı

Karacabey Taşlık İlk/Orta Okulu'nda yaklaşık 10 yıl Yardımcı Hizmetli olarak görev yapan Ayben Demiralay, emekliye ayrıldı. Demiralay, hizmetleri nedeniyle okul idaresi tarafından plaketle onurlandırıldı.
    Öğrencilerin halası, öğretmenlerin ablası ve Taşlık’ın her şeyi olan Ayben Demiralay, okulun eğitim ve öğretime olan katkısında önemli bir paya sahipti. Her öğrencinin rahatça isteklerini ve sorunlarını ilettiği, sökük düğmelerini bile diktirdiği Demiralay, güler yüzü ve samimi yaklaşımlarıyla gönüllerde taht kurdu.
    Taşlık İlk/Orta Okulu'nun önümüzdeki yıl Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmet vermesi nedeniyle geçtiğimiz hafta son kez kutlanan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nda okul idaresi tarafından plaketle onurlandırılan Ayben Demiralay, duygulu anlar yaşadı.
    Büyük emekler verdiği Taşlık İlk/Orta Okulu'nu hiç unutmayacağını dile getiren Demiralay, “Bu okulda çok güzel günlerimiz geçti. Kimi zaman ağladık, kimi zaman da güldük. Ancak hep birlikteydik. Tam bir aile ortamı içinde unutulmaz bir 10 yıl yaşadım. Taşlık'lı öğrencilerin hepsi benim çocuğumdur. Onları çok seviyorum. Okul idaresine de çok teşekkür ediyorum. Her zaman bana destek oldular. Benim için çok anlam taşıyan bu plaketi gururla saklayacağım” dedi.
    Ayben Demiralay'a plaketi sunan Okul Müdürü Yusuf Aka ise, “Taşlık İlk/Orta Okulu size minnettardır. Hizmetleriniz için tüm öğretmenler ve öğrenciler adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum” şeklinde konuştu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.