Taşlıklı minikler büyüledi

Karacabey Taşlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin düzenlediği “23 Nisan Çocuk Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.
Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin’inde katıldığı etkinliğe Okul Aile Birliği yöneticileri, Akçakoyun Köyü ile Yarış Köyü muhtarları ve özellikle veliler büyük ilgi gösterdi.
Okul Müdürü Erbay Köse, yaptığı kısa konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değinerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu günün tüm ülkede anlamına yakışır bir şekilde kutlandığını vurguladı.
Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin ise ilk kez ziyaret ettiği Taşlık İlköğretim Okulu’nu çok beğendiğini dile getirerek, kalkınmanın köylerden başlaması gerektiğini vurguladı. Dingin, kendi yazıp okuduğu duygu yüklü “Babam” adlı güzel şiiriyle Taşlık İlköğretim Okulu bahçesini dolduran velilerin bir çoğunu ağlattı. Şube Müdürü Dingin, Taşlık’taki ekip çalışmasına hayran kaldığını belirtti ve tüm öğretmenleri tek tek kutladı.
Taşlık İlköğretim’de, yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli dayanışmasıyla bütünlük içinde hazırlanan etkinlikte becerilerini ustaca sergileyen sergileyen minikler okudukları şiirler, dans gösterileri, skeçler ve oynadıkları halk oyunları ile izleyicilerden büyük alkış aldı. Taşlık’taki 23 Nisan gösterileri halkın büyük ilgisini çekerken, öğrencilerin performansı öğretmenleri ve velileri gururlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.