Taşlık cinayeti hala aydınlatılamadı

Karacabey Taşlık Köyü’nde yaban hayvanları ve köpekler tarafından parçalanmış halde bulunan Almanya’dan işçi emeklisi Cevdet Dursun’un (71) ölümü üzerindeki sır perdesi hala aralanamadı.
27 Temmuz gecesi ticari bir taksi tarafından evinin önüne bırakıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan talihsiz adamın ölümü Taşlıkta büyük üzüntü ve tedirginlik yarattı. Cevdet Dursun, en son görüldüğü 27 Temmuz gecesinin üzerinden geçen 12 gün sonra evinin 200 metre uzağındaki mısır tarlasında cesedi başıboş köpekler tarafından parçalanmış halde bulundu. O, tarihten bu yana yapılan soruşturma hala sonuç vermezken, cesedin kime ait olduğu konusu da aydınlanmış değil.
Cevdet Dursun’un kardeşi Mehmet Dursun mısır tarlasında bulunan parçalanmış cesedi üzerindeki elbiselerden ve eşyalardan teşhis etmişti. Dursun Ailesi, bulunan cesedin Cevdet Dursun’a ait olduğunu ileri sürerek defnetmişti. Taşlıkta yaşanan üzücü olayın üstünden bir ay geçmesine karşın, Adli Tıptan hala DNA testi sonuçlarının beklendiği öğrenildi. Güvenlik güçlerinin olayla ilgili soruşturmayı DNA testi sonuçlarına göre şekillendirmesi ve olayın faillerini en kısa sürede yakalaması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.