“Tarım Ürünleri Çarşısı” masaya yatırıldı!

Borsa’dan MELTEM’e ziyaret:
Gazeteci İbrahim Bursalı ile bir araya gelen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Meclis Başkanı Halit Elbir ile Genel Sekreter İbrahim Temel ayrıca “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü de kutladı.
    “Tarım Ürünleri Çarşısı Projesi”nin tanımıyla ilgili ziyaretlerini sürdüren Borsa yöneticileri, konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunmayı amaçladıklarını kaydetti.
    Projeyle ilgili Bursalı’ya bilgiler veren Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Şubat ayında temeli atılması ve Eylül’de de tamamlanması planlanan çarşının yem, hububat ve gübre ticaretini tek çatı altında toplayacağını belirtti.
    Şu ana kadar ziyaret ettikleri her yerden destek aldıklarını vurgulayan Bertan, “Ben değil, biz varız” ilkesiyle herkesin görüşünü alarak projeyi hayata geçirmek istediklerini dile getirdi. Bertan bu proje ile 50 yılı aşan bir ihtiyacın karşılanacağını, hububat sektöründe önemli bir pazarın oluşacağını vurguladı.
    Borsa Başkanı Bertan, mısır üretiminin önemli merkezlerinden Karacabey Ovası’nda önemli bir ihtiyacın karşılanacağını söyledi. Asli görevlerinin üreticinin gereksinimlerine yanıt vermek olduğunu belirten Bertan, 2 milyon TL’ye mal olacak projede üçü 400 metrekare, diğerleri ise 250 metrekare olmak üzere yükseklikleri 8 metre olan 16 deponun yer alacağını ve burada her türlü alt yapının da tesis edileceğini kaydetti.
    Ticaret Borsası’nın çok önemli projeye daha imza attığını belirten Gazeteci İbrahim Bursalı ise, ilçenin ihtiyaç duyduğu bir hizmetin gerçekleşecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    Projeye tam destek verdiklerini ifade eden Bursalı, “Elinize, yüreğinize sağlık. Karacabey için bir çivi çakanın her zaman arkasındayız. Bu projenin Karacabey’e önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bizler de elimizden gelen desteği vermeyi hazırız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.