Tanju Çolak Futbol Okulu hizmete girdi

Bursa Karacabeyliler Derneği, geçtiğimiz yıl Osmangazi Soğukkuyu Spor Tesisleri'nde ilkini başlattığı “Futbol Okulu”nun devamını bu yıl Türkiye'ye mal olmuş Avrupa gol kralı ve altın ayakkabı unvanlı Türk milli takımının eski futbolcusu Tanju Çolak'la birlikte sürdürüyor.
Tanju Çolak'ın tescilli Futbol Akademisi'nin Bursa ayağı olan Asya Spor Tesisleri, önceki gün Nilüfer Belediyesi sınırlarında bulunan İhsaniye Yeşil Vergi Dairesi karşısında görkemli bir törenle hizmete girdi.
Tesisin açılışını ise, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ile ünlü futbolcu Tanju Çolak gerçekleştirdi.
Yoğun katılımın yaşandığı açılışla birlikte 45 minik sporcu ilk gün çalışmalarına start verdi.
Açılışta konuşan Tanju Çolak, tescilli markasının sonuna kadar arkasında duracaklarını ve bu güne kadar edinmiş olduğu tüm birikimlerini Bursalı miniklere de aşılayacaklarını belirtti. Çolak, yeni bir Avrupa gol kralının da Bursa'dan çıkarabilmek için kadrosuyla birlikte sonuna kadar mücadele edeceklerinin sözünü verdi.
Böylesine ünlü bir futbolcunun Bursa'yı üs seçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Futbol Okulumuzun burada hizmet verecek olmasını Bursalılar için büyük bir şans olarak görüyorum. Ümit ediyorum ki bu okul, Bursa'nın incisi Nilüfer'imize daha da değer katacaktır.
Bu hizmetin Nilüfer'de gerçekleşmesi nedeniyle başta Tanju Çolak olmak üzere, minik futbolcularımıza ve dernekçilik konusunda Bursa'ya örnek olan, insanlık adına önemli katkılar sağlayan Karacabeyliler Derneği'ne çok teşekkür ediyorum” dedi.
Söz konusu futbol okulunun Bursa'ya kazandırılmasında büyük paya sahip olan Karacabeyliler Derneği Tanju Çolak Futbol Okulları Genel Koordinatörü ve Dernek Spor Komisyonu Başkanı Metin Aydemir, eski takım arkadaşı ve “Ağabeyim” dediği Tanju Çolak'ın desteğiyle projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
Eski futbolcu ve Karacabeyspor eski Antrenörü Metin Aydemir, “Konuyu Dernek Başkanımız Yüksel Ceylan'a aktardığımda çok olumlu tepki aldım. Bu projenin hayata geçirilmesi için kendisinden tam yetki aldım. Ağabeyim Tanju Çolak'la birlikte projeye start verdik.
Karacabeyliler Derneği üyesi olan ailelerimizin çocuklarına ciddi anlamda indirim yapacağız. Bursa'da oturan tüm Karacabeyli ailelerimizi de futbol okulumuza bekliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.