Tabelası var, kendisi yok!

Tabelası var, kendisi yok!
Karacabey’deki vatandaşların sosyal güvenlik kurumlarından daha iyi hizmet alabilmeleri için kurulması düşünülen Sosyal Güvenlik Merkezi yılan hikayesine döndü.
2008 yılının Temmuz ayında ilçeye Sosyal Güvenlik Merkezi kurulacağı açıklanmasına karşın bir türlü açılamayan SGK, Mustafakemalpaşa’da Eylül ayında hizmete girdi. Karacabey’de bulunan uluslararası şirketler ve Türkiye’nin büyük hol-dinglerine bağlı bir çok fabrika olmasına karşın, bir türlü yaşama geçirilemeyen Sosyal Güvenlik Merkezi nedeniyle, bir çok vatandaş halen sosyal güvenlik işlemlerini Bursa’da yaptırmaya çalışıyor.
Mustafakemalpaşa’da üç ay gibi kısa bir sürede hizmete açılan Sosyal Güvenlik Merkezi’nin, Karacabey’de hizmete açılamaması ise soru işaretlerine neden oldu. Bursa AK Parti Milletvekili Ali Koyuncu’nun Karacabey ve Mustafakemalpaşa’nın ortak vekiliyim demesine karşın, memleketine hemen hemen her hizmeti getirmeye çalışması, bunun yanında da Karacabey’in sürekli ikinci plana itilmesi vatandaşlarında tepkisine neden oldu. AK Parti’nin hizmet anlayışındaki adaletsizlikten rahatsız olduklarını dile getiren vatandaşlar, Mustafakemalpaşa’da 3 ayda hizmete açılan Sosyal Güvenlik Merkezi’nin, Karacabey’de 7 ay geçmesine karşın açılamasının büyük bir kayıp olduğunu vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.