T.C. Karacabey Belediye Başkanlığı!

Karacabey Belediyesi, tabelasına T.C. ibaresi ekledi. Daha önce 'Belediye' yazan tabelanın yerine “T.C. Karacabey Belediye Başkanlığı” yazılı tabela asıldı. Tabelanın led ışıklarla geceleri aydınlanacağı belirtildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ergün Koç, “T.C. yazısının vurgulanması gerekiyordu. Bizler de son günlerde gördüğümüz manzara karşısında hassasiyetimizi ortaya koymak istedik. Halkımız kabul buyuruyorsa ne mutlu bize.
Her yapılan işte olduğu gibi bu yaptığımızın da arkasında duran veya durmayan, olumlu düşünen veya düşünmeyen insanlarımız olacaktır. Saygı çerçevesi içerisinde tüm eleştiri ve yorumlar kabulümüzdür.
Elbette yapılan tüm yorum ve eleştirilerin hepsine cevap veremeyiz. Ancak şu açıklamayı yapmamızda fayda var; Aklımız başımıza yeni gelmedi. Ancak bu başlığın vurgulanması gerekiyordu, gerektirildi. Bizler son günlerde gördüğümüz manzara karşısında duyarlılığımızı ortaya koymak adına bu değişikliği gerçekleştirdik. Halkımız kabul buyuruyorsa ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.