SYDV, proje sunana iş yeri açmaya devam ediyor

Karacabey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV), kendilerine proje sunan bir kişiyi daha iş yeri sahibi yaptı.
Latif Demirci isimli vatandaşa teslim edilen bakkal dükkanının açılışını Kaymakam Dursun Balaban yaptı. Törene SYDV Müdürü Mustafa Üner, SYDV çalışanları ve vatandaşlar katılırken, çocuklarda tören sırasında ikram edilen pamuk helvaya hücum etti. Balaban, açılış sırasında dükkan sahibi Demirci’ye iş yaşamında başarılar dileyerek, SYDV’nin katkılarıyla yaşama geçirilen proje sonunda bir vatandaşın daha iş sahibi olduğunu belirtti.
Vakıf Müdürü Üner, ihtiyaç sahibi bir vatandaşın daha iş sahibi olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Vakıf olarak tüm projelere açık olduklarını belirten Üner, “Vatandaşlarımızdan gelecek olan projeleri bekliyoruz. Belirtilen kurallara uygun olan tüm projeleri değerlendiriyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Vakfı teşvik fonundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, Karacabey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na gelerek detaylı bilgi alabilirler” dedi.
Üner, 10 bin YTL destekle açılan bakkal dükkanın Karacabey merkezindeki 9. iş yeri olduğunu belirterek, şu ana kadar ilçe genelinde 11 iş yerinin hizmete açıldığını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.