Sütaş’tan kahraman çocuklara müjde!

Oyunu en kısa sürede bitirenler tablet kazanacak!

Labirent oyununu seven çocuklar, Sütaş Tatlımmm paketlerindeki şifrelerle oyunun tadını çıkarmaya devam ediyor. Oyunun bütün bölümlerini kısa sürede tamamlayan çocuklara Samsun Galaxy Tablet hediye edilecek.
Yıllardan beri hayatımızda olan labirent oyunu şimdi Sütaş Tatlımmm ve Sütaş Tatlımmm paketlerinde! Sütaş Tatlımmm paketlerindeki 6 farklı labirentteki Sütaş Çiftlik hayvanlarına yardım ederek kahraman olan çocuklar için macera devam ediyor. Paketlerden çıkan şifrelerle, her hafta, oyunun bütün bölümlerini en kısa sürede tamamlayan 3 kişi Samsung Galaxy Tablet’in sahibi oluyor. 7 Ekim’e kadar devam edecek oyunda her haftanın kazananları internet adresinden ilan ediliyor.
Oyunda geçen hikaye ise şöyle: Sütaş Tatlımmm labirent oyunundaki çiftlik hayvanları, çocukların yardımını bekliyor. Çocuklar, karnı acıkan ve samana ulaşmaya çalışan ineğe, kümese gitmesi gereken civcive, köprünün yolunu bulmaya çalışan inatçı keçiye, kulübesine ulaşmak isteyen köpeğe, çiftlik evindekileri uyandırmak için yola koyulan horoza ve çitten atlamak isteyen koyuna yol gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.