Sütaş’tan eğitime büyük katkı

Sütaş’tan eğitime büyük katkı
*Eğitime verdiği desteği aralıksız sürdüren SÜTAŞ, kurucusu merhum Sadık Yılmaz’ın vasiyetlerini bir bir yerine getirirken, Uludağ Üniversitesi Sadık Yılmaz Hayvancılık ve Süt Teknolojisi Araştırma Merkezi’yle de Karacabey’e yeni bir eğitim tesisi kazandırıyor.
Karacabey Meslek Yüksek Okulu Sadık Yılmaz Yerleşkesi ve Öğrenci Yurdu’nun açılışı ve Sadık Yılmaz Hayvancılık ve Süt Teknolojisi Araştırma Merkezi’nin temeli yarın törenle atılacak.
Uludağ Üniversitesi Karacabey Sadık Yılmaz Yerleşkesi’nde yapılacak törene SÜTAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Maharrem Yılmaz, U.Ü. Rektörü Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, daire amirleri ve çok sayıda davetli katılacak.
Tören açılış konuşmaları, yerleşke açılışı, Sadık Yılmaz Öğrenci Yurdu’nun açılışı ve Uludağ Üniversitesi Sadık Yılmaz Hayvancılık ve Süt Teknolojisi Araştırma Merkezi’nin temel atma töreniyle son bulacak.
Açılış ve temel atma töreninden sonra SÜTAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Maharrem Yılmaz, Karacabey SÜTAŞ tesislerinde konuklarına iftar yemeği verecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.