Sütaş’ın yaz geceleri

Sütaş’ın yaz geceleri

Sütaş’ın “Yaza Merhaba” yemekleri sürüyor. Sütaş’lılar önceki akşam Aksaray Fabrikası çalışanlarıyla bir araya geldi.
Borsası Lokantası Yazlık Bahçesi’nde düzenlenen yemeğe, Sütaş Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tezel, İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, İç Hizmetler Yöneticisi Yaşar Kaya, Yönetim Sistemleri Müdürü Şencan Gündüz, Kalite İzleme Müdürü Ayla Etçi, Pastorize Süt Şişeleme Üreticisi Şefik Etçi, Aksaray Teknik Müdürü Yaşar Biga, Yardımcı İşletme Yöneticisi Hasan Boz, Elektrik Elektronik Yöneticisi Mustafa Gül, Mekanik Bakım Yöneticisi Veysel Özdemir, AR-GE Yöneticisi Murat Sarıyer, Çiğ Süt Üreticisi Farah Kumdal, Tarfaş A.Ş. ve bölüm çalışanları katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, “Sütaş çalışanları ayrıcalıklıdır. Çünkü Sütaş, çalışanlarıyla bütündür. Sütaş ailesinin kardeş fabrikası Aksaray çalışanları ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
Sütaş Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tezel ise, “Gelenekselleştirdiğimiz “Yaza Merhaba” yemekleriyle beraber olmak, bizleri mutlu ediyor. Yaz gibi sıcak, yaz gibi aydınlık yeni yemeklerde sürekli bir arada olmayı diliyorum” dedi.
Sütaş Aksaray Fabrikası çalışanlarının da katıldığı gece de konuklar, Grup Sıla (Fatih-Aykut)’nın eşsiz müzik ve şarkılarıyla bol bol dans edip oynadılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde mikrofona davet edilen Taşer, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla büyük beğeni topladı. Unutulmayacak bir organizasyona daha imza atan Sütaş çalışanları geç saatlere değin doyasıya eğlenirken bol bol moral depoladılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.