Sütaş’ın en büyüğü İdari Saray

Sütaş’ın her yıl düzenlediği ve bu yıl 4.’sü yapılan “Geleneksel Kemal Şener Bölümler Arası Futbol Turnuvası”, Başpınar Halı Saha Spor Tesisleri’nde gerçekleşti.   Önceki gün gerçekleşen final gecesinde Damızlık Spor ile Ayraniç üçüncülük maçında karşı karşıya gelirken, final maçı Ambar United ile İdari Saray arasında oynandı.
Gecenin ilk maçında rakibini iki golle geçen Damızlık Spor, turnuvayı üçüncü tamamladı.
Final maçında ise Ambar United ile İdari Saray adeta gol düellosu yaptı. İzleyicilerin büyük keyif aldığı maçın ilk yarısı 3-1 Ambar United üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda bu üstünlüğünü koruyamayan Ambar United, İdari Saray ataklarında gelen dört gole engel olamayınca büyük bir bozguna uğradı. İdari Saray, maçı 5-4 kazanarak 4. Kemal Şener Halı Saha Turnuvası’nın en büyüğü oldu.
Final karşılaşmasının ardından yapılan kupa töreninde konuşan Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, “Öncelikle bu turnuvay adını veren saygı değer büyüğümüz Kemal Şener’i saygıyla anıyorum. Sütaşı geleneksel hale gelen bu turnuvasına gelecek yıl Aksaray çalışanlarımız da katılacak. Turnuva boyunca ter döken oyuncuları ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Daha sonra yapılan ödül töreninde Sütaş’ın en büyüğü olan İdari Saray kupasını turnuvaya adını veren Kemal Şener’in oğlu Serhad Çetin Şener’den aldı. 4. Kemal Şener Turnuvası’nı Ambar United 2. ve Tarfaş Damızlık 3. kapattı. En centilmen takım Olimpic Destek olurken, gol krallığını 18 golle İdari Saray’dan Ali Deniz ve Gürkan Bayraktar paylaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.