Sütaş Krem Peynir şimdi de cam bardakta!

Süt ve süt ürünleri sektörünün lider markası Sütaş, kuruluşunun 40. yıldönümünde piyasaya yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Sütaş’ın yüzde 100 peynirleri ve sütleri ile hazırlanan Sütaş Krem Peynir şimdi de cam bardakta sade ve biberli çeşitleriyle tüketicilerle buluşuyor. Sütaş Biberli Krem Peynir, Türkiye’nin ilk ve tek biberli krem peyniri olma özelliği taşıyor.
Yüzde 100 Sütaş peynirlerinden ve sütlerinden üretilen Sütaş Krem Peynir ailesi yeni ürünlerle çeşitleniyor. Yeni cam ambalajıyla dikkat çeken Sütaş Krem Peynir, kıvamı ve eşsiz lezzeti ile her yaştan tüketicinin beğenisini kazanıyor. Özel olarak tasarlanan cam bardak, Sütaş Krem Peynir’in özel lezzetinin ve ideal kıvamının muhafaza edilmesini sağlıyor. Sütaş, Türk damak tadına uygun şekilde hazırladığı Sütaş Biberli Krem Peynir’i de cam ambalajında tüketicilerle buluşturuyor.
Sütaş Grubu Pazarlama Başkanı Ergün Ermutlu “Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine Sütaş’ın doğal lezzetli yenilikçi ürünleri ile cevap vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Süt ve süt ürünleri pazarının lider ve öncü markası olarak krem peynir ailemizi yeniliklerle büyütmeye devam ediyoruz. Kuruluşumuzun 40. yılında, Türkiye’de beyaz peynir kategorisine yeni bir açılım getiren ürünümüz Süzme gibi pazara bir yenilik daha getirerek, krem peynirimizi yeni cam bardak tasarımımızla, sade ve biberli çeşitleriyle sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sütaş, tıpkı gerçek Türk yoğurdunu, gerçek labneyi sunduğu gibi Sütaş Krem Peynir’i de olması gerektiği gibi, usulüne uygun olarak, her aşamada özen göstererek ve ustalıkla yapıyor. Türk mutfak kültüründe önemli bir yere sahip olan acı biber lezzeti ile Sütaş Biberli Krem Peynir’in farklı tüketim anları ve alanlarında yer alarak vazgeçilmez olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.