SÜTAŞ çalışanları moral depoluyor

SÜTAŞ çalışanları moral depoluyor
Karacabey Sütaş çalışanları kışın sıkı bir çalışma içine girerken, yazın da bol bol eğlenerek moral depoluyorlar. SÜTAŞ’ın “Yaza Merhaba Yemekleri”nin üçüncüsü önceki akşam Borsa Lokantası’nın Yazlık Bahçesi’nde görkemli bir şekilde gerçekleşti.
Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel, İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Lojistik Müdürü Ali Gülok, Sevkiyat Yöneticisi Ali Kaplan, Malzeme Satın Alma Müdürü Erol Aşlayan, Süt Alım Müdürü Hayrettin Emir, Satın Alma Müdürü Gökhan Öztekin, Lojistik Satın Alma Grup Müdürü Abdullah Demir ve çok sayıda Sütaş çalışanı geceye katılanlar arasında yer aldı.
Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, “Geceye Aksaray çalışanlarının da katılmasıyla daha da mutlu olduk. Çalışanları ile her gecen gün biraz daha büyüyen Sütaş’ın eğlence geceleri devam edecek. Bu sofra hepimize yeter de artar bile” diyerek kısa bir konuşmayla açılışı yaptı. İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Geleneksel Yaz Yemekleri’ne katılan sütaşlılarla onur duyduklarını dile getirdi.                                                        
Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel ve Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, tüm konukları dolaşarak birlik ve beraberlik içinde olduklarının mesajını verdi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde istek üzerine sahne alan İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, söylediği birbirinden güzel şarkılarla ayrı bir renk cümbüşü yaratırken, yorumlarındaki ustalık dinleyenleri mest etti.
Geceye, Sütaş yöneticilerinin yanı sıra, Lojistik, Sevkiyat, Tarfaş ve Aksaray’dan 400 işçi eşleriyle birlikte katıldı. Sütaş’ın gelenekselleşen eğlence gecesinde, Grup Sıla konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı geç saatlere değin bol bol eğlenen konuklar, bol bol moral depoladılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.