“Süt Kupası”nda Muhasebe ve İşletme finalde

Karacabey Meslek Yüksek Okulu’ndaki bölümler arası “Süt Kupası” futbol turnuvasında finale yükselen takımlar belli oldu.
Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen futbol turnuvası SÜTAŞ, Süt Topluluğu ve Karacabey Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Topluluğu’nun organizasyonun da gerçekleştiriliyor.
21 Nisan’da başlayan turnuva 15 Mayıs’ta saat 15:30’da oynanacak final karşılaşmasıyla sona erecek. Karacabey Meslek Yüksek Okulu’ndaki 5 bölümün takımlarının mücadele ettiği “Süt kupası”nda finale Muhasebe ve İşletme takımları yükseldi. Turnuva önceki gün Atatürk Spor Salonu’nda oynanan iki karşılaşmayla sona yaklaştı.

İşletme: 5 Gıda Teknolojisi: 2
Grupta ikinci olabilmek için karşı karşıya gelen İşletme ve Gıda Teknolojisi maçından galip ayrılan taraf İşletme oldu. Kıran kırana geçen maçta, izleyiciler güzel futbolla centilmence bir maç izlerken, rakibini 5 golle geçen İşletme grubu ikinci tamamladı.

Muhasebe: 9 Hayvan Sağlığı: 3
Grubu oynadığı üç maçı da kazanan kupanın favorisi Muhasebe Hayvan Sağlığı’nı 9 golle geçerek finale namağlup yükseldi. Hayvan Sağlığı ise çıktığı üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrılarak hayal kırıklığı yaşattı.
Turnuvada oynanan maçların sonuçları ise şöyle:
Hayvan Sağlığı: 3 Gıda Teknolojisi: 5
Muhasebe: 9 İşletme: 4
Bilgisayar Teknolojisi: 1 Muhasebe: 2
Gıda Teknolojisi: 0 – Muhasebe: 2
Hayvan Sağlığı: 3 – İşletme: 6
İşletme: 9 – Bilgisayar Teknolojisi: 4
Gıda Teknolojisi: 1 – Bilgisayar Teknolojisi: 2

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.