Süt Birliği’nden büyük hizmet

S.S. Karacabey ve Köyleri Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, 15 üyesine “İzelMak”tan Ziraat Bankası’ndan uygun koşullarla ‘Yem Karma Römorku’ anlaşması imzaladı.
S.S. Karacabey ve Köyleri Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Mehmet Erdem, Ziraat Bankası Karacabey Şube Müdürü Ahmet Akpınar ve İzel Mak Genel Müdürü İbrahim Gün’ün katıldığı imza töreninde üyelerde hazır bulundu.
‘Yem Karma Römorku’nun yüzde 25’inin kooperatif tarafından geriye kalan yüzde 75’inin ise Ziraat Bankası’ndan 5 yıl vadeli olarak alınacağını duyuran Başkan Mehmet Erdem, isteyen tüm üyelerinin bu avantajlardan yararlanabileceklerini kaydetti.
İzel Mak Genel Müdürü İbrahim Gün, orta ölçekli hayvancılık şirketlerinde kullanılan ‘Yem Karma Römorku’nun değişik yem maddelerini homojen bir karışım haline getirerek, hayvanlara dağıttığını söyledi.
 Ziraat Bankası Karacabey Şube Müdürü Ahmet Akpınar ise, uygun ödeme koşullarıyla üreticilere sunulan bu fırsattan diğer kooperatif üyelerinin de yararlanabileceğini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.