Su ve elektrik kesintilerinden bıktık usandık!

Vatandaşın haklı isyanı:

Kent merkezinin tümünde Pazar günü yaşanan su kesintileri özellikle ev hanımlarının tepkisine neden oldu. Gazetemize şikayetlerini bildiren ev hanımları, yetkililerin su kesintilerine çözüm bulmasını istedi.

Özellikle gündüz saatlerinde yapılan kesintiler nedeni ile ev temizliği ve yemek yaparken sıkıntı yaşadıklarını söyleyen ev hanımları; “Karacabey’de artık elektrik ve su kesintilerinden bıktık usandık. Bunun bir çaresi yok mu? Bu konuda sürekli mağdur oluyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

İlçenin kanayan yarası haline gelen elektrik ve su kesintilerinin sıklıkla yaşanmasını eleştiren vatandaşlar, bu sıkıntıdan bıkıp usandıklarını dile getirdi.

Tek tatil günü olan Pazar’ın kendilerine zehir olduğunu yineleyen vatandaşlar, yetkililere seslenerek sürekli mağdur olmaktan bıktıklarını ifade etti.

En küçük bir rüzgârda bile giden elektrikler ile sürekli arızalanan su kesintilerine bir anlam veremediklerini kaydeden vatandaşlar, AK Parti yöneticilerini ilçe sorunlarına karşı daha duyarlı olmaya davet etti.

Şehrin tüm bölgelerinde ayrı ayrı zamanlarda meydana gelen elektrik ve su kesintileri günlük yaşamı olumsuz yönde etkilerken, özellikle elektrik ve suya dayalı iş yapan işletmeler ile ev hanımları bu kesintilerden en çok şikayet eden kesim olarak göze çarpıyor.

Kesintilere çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, “İktidar partisinin nimetlerinden Karacabey'in pek yararlanamadığını düşünüyoruz. Kesintiler artık canımıza tak dedi. Koalisyonlar döneminde daha fazla hizmet geliyordu. Tek başına iktidar döneminde nasıl olur da Karacabey'e yatırım getirilmez. Aklımız almıyor. 2023’ü hedefleyen Türkiye’nin güzide ilçesi Karacabey’deki AK Parti yöneticileri nerede?” diye yakındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.