Su kesintileri sıkmaya başladı!

Su kesintileri sıkmaya başladı!
*Esnaf ve vatandaş, her çalışma sırasında meydana gelen su ve elektrik kesintilerine bir anlam veremediklerini ifade etti.
Karacabey’deki doğalgaz sırasında oyulan yol çalışmaları nedeniyle suların iki de bir kesilmesine vatandaşlar büyük tepki gösterdi.
Belediye’nin bakım yapılacağını duyararak dün akşam saat 20.00’de başlattığı su kesintisi bu akşam saat 20.00’de sona erecek.
Her çalışma sırasında sık sık meydana gelen elektrik ve su kesintilerine bir anlam veremediklerini ifade eden esnaf ve vatandaşlar, çok rahatsız olduklarını söyledi. Zamanlı zamansız meydana gelen aksaklıklar nedeniyle sıkıntı çektiklerini belirten esnaf ve vatandaşlar, “Biz yapılan çalışmalara tepkili değiliz. Hizmete her zaman destek veririz.
Ancak, verilen hizmet önemli sıkıntılar yaratınca bir anlamı olmuyor. Çalışmalar başladığından bu yana sık sık kesilen elektrik ve sulara karşı önceden gerekli önlemin alınması gerekmez mi? Bir günlük su kesintisi ne demek oluyor?” dediler.
Belediye Başkanı Ergün Koç ise, kaliteli içme suyu sunmak amacıyla şebekenin bakımdan geçirileceğini söyledi. Koç, çalışmalar sırasında su ve elektrik kesintilerinin meydana gelebileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.