SP’den siyah-beyazlı taraftarlara ziyaret

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, meclis üyesi adayları ile birlikte ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Çalışma tempolarını ve heyecanlarını arttıran SP’liler, Milli Görüş belediyeciliğini Karacabey’e kazandırmak için gece gündüz demeden çalışıyor.
SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, ekibiyle birlikte Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Projelerinden bahsederek destek isteyen Çavdarlı, “Amacımız, halkımıza en güzel bir şekilde hizmet etmek. 90’lı yıllardan beri Milli Görüş partileri içerisinde siyaset yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Halkımızla görüşmelerimizde edindiğimiz izlenimlere göre vatandaşlarımızın temel sorunları hemen hemen aynı. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hazırladığımız projelerimizle göreve talibiz. İnşallah Belediyeyi desteklerinizle kazandığımızda, Karacabey’i yaşanabilir ve örnek gösterilen bir şehir haline getireceğiz. Belediyeyi vatandaşlarımızla beraber elbirliği ile yöneteceğiz. Projelerimizle, meclis üyesi adaylarımızla Karacabey’i daha güzel yerlere getirebilmek ve Milli Görüş belediyeciliğinin farkını gösterebilmek için göreve hazırız. İnşallah 30 Mart akşamında Saadet kazanınca, herkes kazanmış olacak” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Yöneticileri, Çavdarlı ve ekibine başarı diledi. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.