SP, “Koçak’la devam” dedi

Karacabey Saadet Partisi’nin hafta sonu gerçekleşen olağan kongresinde tekrar ilçe başkanlığına getirilen Zeynel Abidin Koçak, “Yapacak çok işimiz, az vaktimiz var. Partimizin işbaşına gelmesi için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.
Saadet Partisi, 5. Olağan Kongresini Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kongreye, SP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, teşkilat mensupları, delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.
Divan heyetinin seçilmesinin ardından konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bitmez, “Hükümet ekonomi alanında sınıfta kaldı. Milletimizi doğru söyleyerek aldatıyorlar. ‘IMF’ye olan borcumuzu bitirdik’ diyorlar. Evet, doğru. IMF’ye olan borç bitti. Peki diğer borçlar ne olacak? Borcumuz yoksa bütçeden niye 52 milyar TL faize para ayrıldı? Hükümet, ‘IMF’ye borcumuz bitti’ deyince vatandaşımız Türkiye’nin borcu tamamen bitti olarak algılıyor. İşin gerçeği halkımızdan gizleniyor. Dış politika ise tam bir facia. Düne kadar gayet iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz komşu ülkeler ile düşman olduk. Çevremizde dost ülke kaldı. Bu AKP hükümetinin beceriksizliğindendir. Ayrıca, Ortadoğu’daki ateş kapımıza dayandı. Ülkemiz tehdit altında. Ahlaki yozlaşma ise durmadan devam ediyor. Boşanmalar hızla artıyor. Evlilikler ise azalıyor. Aile yapımızda tehlike çanları çalıyor. Gençlerimiz uyuşturucudan ölüyor. İçki, uyuşturucu ve diğer alkollü içecekleri kullanan gençlerin yaşı her geçen yıl aşağılara düşüyor. Gençliğimiz bunalım ve boşlukta. Mevcut durumun düzelmesi için Milli Görüşçüler olarak çok çalışacağız. Halkımıza gerçekleri bıkmadan, usanmadan anlatacağız. İnşallah önümüzdeki seçimlerde Saadet Partisi halkımızın teveccühü ile meclise girecek. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.
SP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez’in konuşmasının ardından, yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. Daha sonra yapılan tek listeli seçimde, 147 delegenin 77’si oy kullandı. Seçim sonucunda, Zeynel Abidin Koçak başkanlığındaki yönetim, delegelerin desteğini alarak işbaşına gelmiş oldu.
Kongrenin ardından partililere ve katılımcılara teşekkürlerini ileten Koçak, “Kongremizi, teşkilat mensuplarımız ve misafirlerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.
Kongremize birçok kesimden katılım olması bizleri mutlu etti. Bizzat katılım gösteren, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Türe’ye, Belediye Meclis Üyeleri Vedat Tezol, Maruf Bilgin ve Ahmet Şen’e, AKP yönetim kurulu üyelerine, kongremizi takip ederek oy kullanma işlemini ve seçimi idare eden Seçim İşleri Müdürü Cemil Tosun ve yardımcısına, Karacabey Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Mustafa Yapa’ya ve yöneticilerine, İHH İlçe Temsilcisi Hüseyin Kahraman’a, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Osman Aşıkoğlu’na, Şoförler Odası Başkanı Ramazan Bay’a, Bakkallar Odası Başkanı İsmail Altıparmak’a, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Kemal Tetik’e, Erzurumlular Derneği Başkanı Abdülkerim Şuva’ya, Gazi Mahallesi Muhtarı Osman Yavaş’a, Garipçe Mahallesi Muhtarı Hasan Basri Hotanlı’ya, Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Üzer’e, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı İsmet Karan’a, Drama Mahallesi Muhtarı Nedim Tarlı’ya, ayrıca davetimize çeşitli mazeretlerinden dolayı katılamayıp ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten tüm dostlarımıza, bizlere ve yönetimimize onay ve güven vererek oylarını kullanan kıymetli delegelerimize, ayrıca çelenk gönderen şahıs, siyasi parti, dernek ve odalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
SP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, “Artık söz değil, icraat zamanıdır. Yeni yönetimimiz ile kollarımızı sıvayıp çalışmalarımıza hemen başladık. Yapacak işimiz çok, vaktimiz az. Yeni seçilen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin işbaşına gelmesi için bütün gücümüzle çalışacağız. Kongrede seçilerek görev alan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma görevlerinde başarı diliyorum. Rabbim vazifelerinde yüz aklığı versin. Yapmış olduğumuz 5. Olağan Kongremizin öncelikle Karacabey’imize, Bursa’mıza, ülkemize hayırlar getirmesini, İslam aleminin ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyor, tüm hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.
SP’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Zeynel Abidin Koçak, Hamit Çavdarlı, Adil Çalık, Salih Koçak, Engin Pakdemir, Sait Ünlü, Ferruh Kurtay, Fatih Benek, Süleyman Bakar, Hasan Bozan, Tahsin Yılmaz, Hasan İsmailoğlu, Hakan Deniz, Yusuf Yavaş, İsmail Çakıcı, Nejdet Kırbuğa, Rasim Tekev, Fatih Adatepe, Şevki Cihan Şahin, Ramazan Kahveci, Recep Burgu, Aykut Dedeler, Rüştü Çakıcı, İsmail Akbay, Ersin Ulutaş, Serkan Özcan, Erdem Hızlı, Ramazan Aslan, Adem Tunç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.