Sosyal tesis sözü

Bursa Karacabeyliler Derneği, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti:

Nilüfer Belediye Binası’ndaki ziyarete Bursa Karacabeyliler Derneği yöneticileri katıldı.

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, anlamlı ziyarette Başkan Bozbey’den hemşerileri için sosyal bir tesis talep ettiklerini dile getirdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, böylesine güzel bir oluşuma destek verilmemesinin yanlış olacağını belirterek, tesis talebine yardımcı olacaklarını söyledi.

Hemen bir araştırma yapacağını ve Karacabeyliler Derneğinin isteğine yakın olan birkaç tesisin bulunduğunu kaydeden Bozbey, “Bunları sizlerin hizmetine sunabiliriz” yanıtını verdi.

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, “Eğer hemşerilerimizin nişan ve düğün törenlerinin ihtiyacını karşılayabilecek bir tesis olursa Karacabeyliler Derneği olarak, günümüzde 3 bin ile 4 bin TL arasında değişen Düğün Salonunu üye ve üye yakınlarımıza 500 TL gibi bir rakama kiraya verebiliriz. Derneğimizi kurarken hemşerilerimize her alanda yardımcı olacağımızın sözünü verdik. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Amaçlarımıza bir bir ulaşmaya başladık. 13 bin üye sayımızla büyümeye devam ediyoruz. Her Salı akşamı yapılan toplantılarımıza en az 150-200 kişi katılıyor. Her hafta farklı grupları konuk ediyoruz.

‘Tanış Gecesi’ adını verdiğimiz bir program yapıyoruz. Burada hafta bir konuk ettiğimiz siyasi ya da bürokratları konuşmacı olarak davet ediyoruz. Sizleri de 10 Ocak 2012 Salı akşamı derneğimize davet ediyoruz” diye konuştu.

Karacabeyliler Derneğinin davetini kırmayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu konuda söz verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.