Söğütalan’da pompalı dehşet!

Tapulu arazisi devlet tarafından elinden alındığı için bunalıma girdiği söylenen Mehmet Sevim, 2 kişiyi öldürdü, 5 kişiyi de yaraladı:

Olay önceki akşam saat 21.45’de meydana geldi. Geçen yıl tapulu arazileri kamulaştırıldığı ve içindeki ahılları yıkıldığı için bunalıma girdiği belirtilen Mehmet Sevim (64), köy kahvehanesini basarak otomatik pompalı tüfekle rastgele ateş etmeye başladı.

Köy Muhtarı Sedat Aytekin’in işlettiği kahvehanede bulunan Hasan Yılmaz ve Kadir Yılmaz kardeşler olay yerinde yaşamını yitirdi. Nurettin Tuna (62), Mehmet Aytekin (72), Üzeyir Koz (57), Mehmet Ayaz (67) ve Sedat Aytekin (33) yaralandı. Ağır yaralanan Mehmet Aytekin ile Nurettin Tuna, Uludağ Üniversitesine gönderildi. Diğer yaralılar ise, İlçe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayın hemen ardından kahvehaneden ayrılan zanlı Mehmet Sevim, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Dün sabah saatlerinde Adliyeye gönderilen Mehmet Sevim, çıkarıldığı mahkemedeki ilk sorgulamasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma alarmda!

Olay sırasında yaşamını yitiren Hasan ve Kadir Yılmaz kardeşler, Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından Pazartesi günü toprağa verildi.

Cenaze töreninin ikindi namazından sonra yapılacağı duyurulmasına rağmen güvenlik nedeniyle daha önce yapıldığı belirtildi. Jandarma olay anından itibaren köye giriş ve çıkışları kontrol altında aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.