Sizlerle gurur duyuyoruz!

Minik voleybolcular, başarı sevinçlerini Matlı Ailesi ile paylaştı:

Bursa Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’ nün düzenlediği “Voleybol 1. Küme Küçük ve Minik Erkekler İl Birinciliği” karşılaşmalarına Mustafakemalpaşa grubunda katılan ve elde ettiği birinciliklerle Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerini ilde temsil etme hakkını kazanan Ömer Matlı İlköğretim Okulu Voleybol takımı, Bursa’ da yapılan final maçlarında da göğsümüzü kabarttı.

Minik Erkek Voleybol takımı yarı final maçını talihsiz bir şekilde 2–1 kaybetmesine karşın üçüncü olmayı başardı. Diğer taraftan Yıldız Erkek Voleybol takımı ise il dördüncülüğü ile yetindi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Barış Selmanpakoğlu yönetiminde büyük bir başarıya daha imza atan Ömer Matlı İlköğretim’in minik voleybolcuları, Bursa il kontenjanının üçe çıkması halinde Mart ayında Çanakkale’de yapılacak “Türkiye Şampiyonası Marmara Bölge Elemeleri”ne katılacak.

Minik voleybolcular kupa ve madalya sevincini okullarının kurucusu Matlı Ailesi ile paylaşmak amacıyla Matlı Yem A.Ş.’yi ziyaret etti.

Okulun başarılarından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Matlı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin süreceğini belirterek öğrencileri çeşitli hediyelerle onurlandırdı.

Öğrenciler, Mustafakemalpaşa ve Bursa’ da yapılan müsabakalara katılmalarında araç desteği sağlayan Karacabey Belediyesini de ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Okul Müdürü Harun Ulaş, her zaman maddi ve manevi desteklerini gördükleri Matlı Ailesine, Karacabey Belediyesine, bu mutluluğu yaşatan öğrencilerine, Beden Eğitimi Öğretmeni Barış Selmanpakoğlu’na, Müdür Yardımcıları Hikmet Ulga ile Mükerrem Yılmaz’a ve başarıda emeği geçen öğrencilerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.