Sizi anlamakta güçlük çekiyorum!

Başkan Koç’tan MHP’li meclis üyelerine cevap:
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç,  kendisini ve AK Parti’yi şeffaf yönetim ile “İSO 9001 Kalite Belgesi” ile ilgili ret kararı alınması konularında eleştiren MHP’li meclis üyelerine cevap verdi.
            Söylenenleri hayretle karşıladığını belirten Koç, “Kamuoyuna basın aracılığıyla yapılan talihsiz açıklamaları anlamakta güçlük çekiyorum. Sözlerin sahibi “Kalite Mühendisi” Sayın Meclis Üyesi arkadaşıma iki soru sormak istiyorum.
            29 Mart seçimleri öncesi yer almak için başvurup, olanca gücüyle mücadele ettiği ekibin kalitesini şimdi mi yargılayabiliyor? Ben ve AK Parti’li meclis üyesi arkadaşlarımın 29 Mart’ta Karacabey halkınca takdir edildiğini hatırlatmak isterim. Bu konudaki kalite standardı yetkisi Sayın meclis üyesinde değil, halkımızın tercihindedir.
            Ben Sayın meclis üyesini kişisel olarak Makine Mühendisi ve şirketinin Genel Müdürü olarak bilirdim.    
            Şimdi, kalitem hakkında yorumda bulunmaya çalışan arkadaşıma ilçem halkı huzurunda soruyorum; Kanun dışı oluşumdan hatta bunun geometrik bir şekil aldığından eminsiniz de, elinizdeki bilgi ve belgeleri neden yetkili mercilerle paylaşmıyor, vatandaşlık görevini yerine getirmiyorsunuz?
35 yıllık memuriyet yaşamımı inceleyin!
Bu duygu ve düşüncelerle anlama güçlüğüne düşmüş arkadaşlarımıza yalnızca iki dönemlik Belediye Başkanlığım sürecini değil, 35 yıllık şerefli memuriyet hayatımı incelemelerini öneriyorum. İlk memuriyetimden bu güne değin, ‘Devlet adına cömertlik olmaz’ ilkem, rahmetli babam mezardan çıksa değişmeyecektir. Hatırlatmak isterim ki, bulunduğum Belediye Başkanlığı makamına saygıdeğer Karacabey halkının hür iradelerinin tezahürü sonucu seçilerek geldim. Halkımın her bireyine din, dil, ırk, siyasi görüş gözetmeksizin aynı mesafede oldum ve olaya da devam edeceğim.
            Halkıma şunu belirtmek isterim ki; Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da yasaların bana verdiği yetki ve sorumluluklar dahilinde gözümü kırpmadan görevime devam edeceğim. Görevim esnasında mücadele etmek zorunda kalacağım kişi ya da kişilerin siyasi, ekonomik, sosyal ve ailevi pozisyonları ne olursa olsun, duruşum ilçem lehine olacaktır.
Sokak dedikodularına kanmayın!
Son olarak alacakaranlıklarda belli belirsiz ithamlarla, mesnetsiz iddialarla tribüne oynamak ile ilçesi adına tüm riskleri göze alarak hizmet vermenin arasındaki farkı saygıdeğer halkımın takdirine bırakıyorum. Bahse konu arkadaşları insafa, izana davet ediyorum.
            Sayın arkadaşlar, sizin tabirinizle, şeffaf yönetime ve neticede mesai arkadaşlarınıza sokak dedikodusu ile pervasızca saldırıp suçlamak mı, yoksa onlarla konuşup konuyu araştırıp gerçeği anlayarak hareket etmek mi yakışırdı? Lütfen arkadaşlar, sahte tuzaklar yerine gerçekçi projeler üretelim. Mesai ve performansımızı dedikodulara değil, hizmet aşkı ve anlayışına harcayalım. İlk gün olduğu gibi bugünde aynı şevk ve heyecanla sesleniyorum; ‘Efendim ben Ergün Koç, nerede kalmıştık?’ dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.