Siyaseti bu kadar kirletmeye hakkınız yok!

Siyaseti bu kadar kirletmeye hakkınız yok!
Karacabey Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Dinsever, kişisel politikalar uğruna siyasetin bu kadar kirletmemesi gerektiğine dikkat çekerek AK Parti’yi eleştirdi.
AKP’nin uyguladığı politikalarla küçüldüğünü vurgulayan Dinsever, “Politikanın kelime manasına sözlükten bakarsanız şunu görürsünüz. Politika; bir amaca bir hedefe varmak için söylenilen her türlü yalan ve her türlü oyundur. Siyaset ise, bir ülkeyi veya ilçeyi yönetmeyi belirleme sanatıdır. Saadet Partisi olarak halkımızla yaptığımız görüşmeler ve aldığımız izlenimler neticesinde, kendisini aklamak isteyenden, iktidar nimetlerinden faydalanmak isteyene, koltuk sevdalılarından dışlanma korkusu yaşayanlara kadar yanlış düşüncelerin olduğunu görüyoruz. Menfaat sahibi beyinler, AKP’ye geçerek boş vaatlerin peşinde koşuyorlar. Bu gibi insanlar yüzünden gerçekler göz ardı ediliyor. Oy verecek insanlar hizmet bekliyor. Ancak, bu gibi iğrenç olayları gören vatandaşlar gereken cevabı seçimlerde verecektir. Bakın kış geldi yerler kazıldı ve her tarafı çamur kapladı. Karacabey seçmenin sandık başında bu olayları değerlendireceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Dürüstlüğünüz nerede?
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Özcan Arslan’ın bir anda sert eleştirilerine son verip söylemlerini yumuşaltmasına bir anlam veremediğini dile getiren Dinsever, “Dürüst ilkelerinize ve ideallerinize ne oldu? Acaba koltuğu kaybetme korkusu mu yaşıyorsunuz? Cebinizden para harcadığınızı, işinizi gücünüzü bırakarak methiye ve şiirler yazdığınızı söylediğiniz Faruk Çelik ve Altan Karapaşaoğlu için ve Fazilet Partisi’nden ayrılan tüm milletvekilleri için bizler sizden daha çok çalıştık. Aynı şeyi bize yapanların size de yapmayacağını mı zannettiniz? Yaşadıklarımızı anlatsak şaşar kalırsınız. Sizden daha özverili çalıştık. Ancak, IMF’ye bizi sattılar. Amiri, memuru, işçiyi, çiftçiyi ,emekliyi, dar gelirliyi, mağdur ettiler. İşte siyasete politika gözüyle bakanlarda ki ruh bu. Satanı bir gün mutlaka satarlar. Şu iyi bilinmelidir ki kırılan dal kökünden kopan parça her zaman kurumaya mahkumdur. Büyük ideali olmayan zihniyetler kaybolur, nice partiler geldi geçti unutuldu Aacak, Milli Görüş düşüncesi, Saadet Partisiyle birlikte her defasında dış güçler ve bir kısım menfaat çevreleri tarafından bölündükçe daha da güçlendi. Biz halkın kendisiyiz. Halkın özüyüz. Türkiye’de soruşturma geçirmeyen, şaibe altında kalmayan, halkını ezdirmeyen 54. hükümetin Başbakanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’dır. İspatımız tarihimizdir” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.