Sınav’dan Öğretmenler Günü’nde sürpriz gösteri

Sınav Koleji öğretmenler günü kutlama programı çeşitli sürprizlere ev sahipliği yaptı. Bursa Çocuk Üniversitesi’nin drama gösterisi ile başlayan programda meslektaşlarını sahnede gören öğretmenler başarılı gösteriyi ayakta alkışladı.

Öğretmenler Günü kutlamaları Sınav Koleji’nde birbirinden renkli gösterilerle gerçekleşti. Sınav Koleji Kampüsünde düzenlenen kutlamalar tüm öğretmenlerin bir araya geldiği kahvaltı ile başladı. Sınav Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl ise kutlamalar sırasında öğretmenleriyle gurur duyduğunu dile getirdi. Ardından öğretmenler günü hediyeleri dağıtıldı.

Drama gösterisi öğretmenleri kahkaya boğdu

Sınavlı öğretmenler kahvaltı sonrası kolejin konferans salonunda farklı sürprizlere karşılaştılar. Bursa Çocuk Üniversitesi idareci ve öğretmenleri taklit yeteneklerini konuşturdu. Genel Koordinatör Binnur Hayal’in de yer aldığı Çocuk Üniversitesi’ni saraya taşıyan oyun, tüm öğretmenleri ve idarecileri kahkaya boğdu.

Sınav Koleji’nin öğretmenler günü kutlamaları, Sınav Anadolu- Fen Lisesi öğretmenlerinin yöresel halk oyunları ile devam etti. Mustafakemalpaşa Sınav Koleji öğretmenleri de  seslendirdikleri şarkılar ve şiirler ile anlamlı güne renk kattı.

Sınav Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl, öğretmenlerin yeteneğine hayran kaldığını belirtirken, tüm ekibe ve meslektaşlarına teşekkür etti. Öğretmenler günü etkinlikleri Sınav Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl de dahil olmak üzere isteyen herkesin sahneye çıkıp hünerlerini sergilediği gösterilerle sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.