Sınav’a uğramadan “Tercih” yapmayın!

Sınav Dershanesi Karacabey Şubesi, açıklanan LYS sonuçlarının ardından tercihler konusunda öğrencilere yardımcı oluyor.

            Sınav Dershanesi öğrencisi olsun olmasın herkese yardımcı olmayı görev saydıklarını belirten Müdür Cem Yılmaz, tercih yapmanın önemine dikkat çekti.

            Rehberlik Uzmanı Yunus Bulut ile birlikte öğrencilerle bire bir ilgilendiklerini kaydeden Yılmaz, “Sınav Dershanesi, her konuda olduğu gibi bu alanda da farkını ortaya koymaktadır. Dershanemiz, öğrencilerimize üniversite tercihleri konusunda bire bir yardımcı oluyor. Sınav Dershanesi öğrencisi olsun olmasın herkese kapımız açıktır.

Dershanemiz öğrencilerine telefon ederek ve mesaj atarak bilgilendirdik. Sınav Dershanesi öğrencisi olmayanlar da randevu alarak bizlerle görüşebilir. Öğrencilerin yaşamlarını belirleyecek olan üniversite için çok iyi tercih yapmak gerekir. İşte tam da bu noktada bize büyük görevler düşmektedir” diye konuştu.

Sınav Dershanesi’nin tercihler konusunda öğrencilerle bire bir ilgilenmesi veliler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Çocuklarını Sınav Dershanesi kayıt ettirmekten mutlu olduklarını belirten veliler, kendilerine her türlü ilgi ve yaklaşımı gösteren öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.