Sınav yüksekten uçtu

SBS’de yüzde 91, LYS’de ise yüzde 89 yerleştirme oranıyla büyük başarıya imza attı:
 
Karacabey Sınav Dershanesi, SBS ve LYS’de dikkat çekici bir başarıya imza attı. SBS’de yüzde 91 ve LYS’de ise yüzde 89 yerleşme oranıyla bu yılki hedeflerine ulaşan Sınav Dershaneleri Karacabey Şubesi, elde edilen bu başarıyı daha da yukarılara taşıyacaklarını duyurdu.
Sınav Dershaneleri Karacabey Şubesi Müdürü Cem Yılmaz, 2010-2011 eğitim öğretim yılında SBS’de 101 öğrencinin Fen, Anadolu Öğretmen, Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve teknik liseleri kazandığını, 105 öğrencinin de LYS sonunda Mühendislik, Eğitim Fakülteleri, Sağlık Bilimleri, İlahiyat Fakülteleri, Fen-Edebiyat Fakülteleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Ziraat Fakülteleri, Veterinerlik ve Meslek Yüksek Okullarına yerleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Toplamda 206 Sınav Dershanesi öğrencisinin önemli okullara yerleştiğine dikkat çeken Yılmaz, “Bu anlamda SBS’de yüzde 91ve üniversitede ise yüzde 89 yerleştirme ile öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmış olduk. Bu başarımızda büyük emeği geçen velilere, okul ve dershane öğretmenlerine Sınav Dershanesi olarak teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşamlarında da öğrencilerimizin sürekli yanında olacağımızı belirtmek isteriz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.