Sınav Koleji’nin ressamları mest etti!

 

Karacabey’den Mustafakemalpaşa Sınav Koleji’ne giden öğrencilerin, dün gerçekleştirdiği resim sergisi büyük ilgi gördü. Birbirinden güzel eserlerine hayran kalan katılımcılar, başarılarından dolayı minikleri kutladı.

            Kent Meydanı Belediye Nikah Salonu girişinde düzenlenen resim sergisi etkinliğine Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye Başkan Yardımcıları Seçkin Eken ve Nurgül Özatilla, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ayhan Sağlam, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yaşar Gökbayrak, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, Sınav Koleji öğretmenleri ile öğrenci ve veliler katıldı.

            Öğrencilerin eserlerini tek tek inceleyen ve hayranlığını gizleyemeyen Kaymakam Dursun Balaban ile katılımcılar, gelecek vaat eden minikleri başarılarından dolayı kutladı.

            Mustafakemalpaşa Sınav Koleji öğretmenlerine de ilgilerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Balaban, “Sizlerin öncülüğünde geleceğimize umutla bakıyoruz. Çocuklarımızın önemli başlarılar elde etmesi bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.