Sınav Koleji’nde spor etkinlikleri başladı

Mustafakemalpaşa Özel Geli-şim Sınav Koleji, yaz dönemi etkinlik-lerine başladı. 2008-2009 eğitim yılında hizmet vermeye başlayacak olan kolejin kapalı yüzme havuzunda start alan spor etkin-liklerine Mustafa-kemalpaşa ve Kara-cabey’den çok sayıda anasınıfı öğrencisi ka-tıldı.
İlginin olduk-ça yoğun olduğu etkin-liğe katılan öğrenciler, yeteneklerine göre basketbol, voleybol, tenis gibi spor dalların-daki gruplara ayrılarak çalışmalarını Beden E-ğitimi Öğretmeni Musa Erdanlı ve yardımcı eki-binin denetiminde tüm hızıyla sürdürüyor.Sınav Kolejindeki Yaz Spor Okulu’na ulaşım öğretmenlerin nezaretindeki servis araçlarıyla sağlanırken, öğrenci velileri de çocuklarını ilk günlerinde yalnız bırakmadı.
10 bin m2’lik sosyal tesislere sahip olan Özel Gelişim Sınav Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl, genç, dinamik ve çalışkan bir öğretmen kadrosuna sahip olduklarını söyleyerek, kolejde yapılan tüm etkinliklerin öğrencilerin gelişimine büyük katkı sağladığını belirtti.
Bingöl, “Hedeflediğimiz öğrenci sayısına ulaşmış bulunuyoruz. Mustafakemalpaşa ve Karacabey halkının gösterdiği ilgiden son derece memnunuz. Bizler de ekip olarak bu güvenin sürekliliğini sağlamak için çalışacağız.” dedi.
Kolejin Mustafakemalpaşa’daki ilk kapalı yüzme havuzuna sahip olduğunu söyleyen Bingöl, havuzun yılın 12 ayında da öğrencilere hizmet vereceğini belirtti. Anasınıfından, 8. sınıfa kadar eğitim verilen kolejde ayrıca, yabancı dil eğitimi de veriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.