Sınav Koleji zirveyi kaptırmadı

Mustafakemalpaşa Sınav Koleji, 2013 Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarısını bir kez daha kanıtladı.

Sınav Koleji Öğrencisi M. Oğuz İltaş, 492.158 Ortaöğretime Yerleştirme Puanıyla (OYP) Mustafakemalpaşa birincisi olurken, Türkiye genelinde ise 694. sırada yer aldı. Sınav Koleji ayrıca, 488.768  OYP puanıyla İlçe dördüncülüğünü de Furkan Koçlar ile yakaladı. Karacabey Sınav Dershanesi öğrencisi Furkan Koçlar ayrıca SBS'de Karacabey birincisi oldu.

2013 SBS'de yine önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Kolej Müdürü İlkay Akman, “Disiplinli, tutarlı ve sonuca ulaştıran verimli ders programlarıyla çocuklarımızın her zaman yanlarında olduk. THE (Takip, Hakkaniyet, Empati) eğitim politikamızın tam uygulanmasıyla öğrencilerimizin tamamı istedikleri hedefe ulaşmayı başardı. Sınav Eğitim Kurumları gerek fiziki ortamı, gerek akademik kadrosu ve üstün tecrübesiyle her yıl göstermiş olduğu başarı geleneğini yineleyerek devam ettirdi. Belki gelecek yıl bu sınavın ismi değişik olacak. Bugüne kadar çeşitli güncellemeler yapıldı. Süreç ve sınav içeriği değişti. Değişmeyen ve bizi mutlu eden en önemli şey, Sınav Koleji'nin başarıdaki istikrarının sürmesidir" diye konuştu.

Kurum olarak eğitimdeki değişikliklerle sürekli kendilerini yenilediklerini kaydeden Akman, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.