Şimşekspor turnuvadan ihraç edildi!

Tertip Komitesi, çıkan olaylar sonrası kararını verdi:

Hafta sonu oynanan Şimşekspor-Başaranspor mücadelesinde çıkan olaylar büyük üzüntü yarattı. Turnuva Tertip Komitesi, futbolcu ve taraftarların centilmenlik hareket ve davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle Şimşekspor’u turnuvadan ihraç etti.

A ve B gruplarında 10 takımla devam eden Karacabey Taşlık Şehitleri Futbol turnuvasında 6. hafta maçları da geride kaldı. Takımların, ilk iki sırayı alabilmek için gösterdiği kıyasıya mücadele nefesleri kesiyor.

Yarı finale kalma mücadelelerinde Taşlıkspor, rakibi Hotanlısporu 3-0 geçerken, günün ikinci maçında Kulakpınar, MSK’yı 8-2’lik skorla farklı yendi.

Haftanın son karşılaşmasında ise olaylar çıktı. Gruptan çıkmayı garantilemesine karşın Başaranspor’a 3-1 kaybeden Şimşeksporlu futbolcu ve taraftarlar sinirlerine hakim olamadı.

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un da izlediği ve tam mutlu son ile bitti derken, protokol ve sporcuların toplu olarak fotoğraf için hazırlandığı bir anda gerginliğini atlatamayan Şimşekspor’lu futbolcular, rakibine saldırdı. Olayların başlamasıyla birlikte bir anda saha karıştı. Karacabey İlçe Jandarma ekipleri, hemen olaylara müdahale ederek kavgayı güçlükle sakinleştirdi.

Olayların ardından Tertip Komitesi ve Müsabaka Hakem organizasyonu, spor sahalarına yakışmayan çirkin olayları değerlendirdi.

Tertip komitesi, futbol sahalarına yakışmayan ve sportmenliğe aykırı davrandığı gerekçesiyle Şimşekspor’a oy birliğiyle turnuvadan men cezası verdi.

Şimşekspor’un organizasyondan ihraç edilmesi sonucu A grubunda Taşlıkspor ile Başaranspor yarı finale çıkmayı garantiledi.

B grubunda ise Nestlespor birinci olarak yarı final bileti alırken, ikinci olacak takım 06 Mayıs Pazar günü oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak.

Lider Nestle, FEMspor ile karşılaşacak. Günün diğer maçı ikinci takımı belirleyecek. Mücadelede Kulakpınarspor ile Matlıspor kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve kazanan takım ikinci olarak yarı finale adını yazdıracak. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.