Şerefli gazeteciliğin belgesi (5)

Yörem Gazetesi Matbaası’nda sahtekarlık yapıldığını ortaya çıkaran yandaki naylon belgeyi defalarca yayımladık. Bu konuyla ilgili defalarca açıklama yapılmasını istedik.
            Aradan 1 yılı aşkın süre geçti. Nedense hiçbir açıklama yapılmadı. “Hayır, bize iftira atıyorlar. Bu sahtekarlık belgesi Yörem Gazetesi Matbaası’nda düzenlenmedi. Yörem Gazetesi Matbaasında “Naylon Fatura” basıldığı 120-1-30-89-128-3952 sayılı mahkeme kararıyla belgelenmedi, yalan yazıyorlar, iftira atıyorlar” diyebildiler mi? Diyemediler. Diyemezler de…
            Biz belge ile konuşuyoruz. Onlar, kem-küm ederek, iftira atarak saldırıyorlar. Sözde  okuyucuyu aptal zannederek aklanmaya çalışıyorlar. Oysa bu pisliğin altında gittikçe eziliyorlar.
            Yörem Gazetesi Matbaası’nın döndürekleri hiçbir açıklama yapamadıkları gibi zaman, zaman onurdan, dürüstlükten, ahlaktan dem vurarak, dolaylı saldırıları yeğliyorlar. Öfkeyle kan kusuyorlar. Yalanla, iftirayla çamur atmayı düşünüyorlar. Sözde pisliklerini bu şekilde temizlemeye çalışıyorlar.             Güneşin balçıkla sıvanamayacağını bir türlü öğrenemiyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.