Şekerbank “Esnafım Kredisi” ile üreticiyi destekliyor!

Şekerbank “Esnafım Kredisi” ile üreticiyi destekliyor!
Karacabey Şekerbank Şubesi, 55. yılında bankacılık hizmetlerinden yeterince yararlanamayan esnafın ve küçük işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği “Esnafım Kredisi” ile desteğini artıyor.
Karacabey Şekerbank Şubesi, 55. yılında bankacılık hizmetlerinden yeterince yararlanamayan esnafın ve küçük işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği “Esnafım Kredisi” ile desteğini artıyor.
 Önceki gün Karacabey Şubesi’ni ziyaret eden Marmara Bölge Müdürü Bekir Demirbel, konuyla ilgili aydınlatıcı bilgiler sundu.  55. yılını kutlayan Şekerbank’ın küçük işletmelerin finansmanında lider banka olma vizyonuyla emin adımlarla ilerlediklerini belirten Bekir Demirbel, “Anadolu Bankacılığı teması altında geliştirilen Esnafım Kredisi, sektörde mikro ve küçük işletmelere, esnafı ve üreticileri destekleyen en önemli ürün olma özelliğini taşıyor. Biz çok köklü bir bankayız. Halkımız Şekerbank’ı “Bizim Banka” diye tabir ediyor. Bu algıya büyük önem veriyoruz. Çünkü gerçekten de halkın bankasıyız. Amacımız, üretimi destekleyerek esnafımızı kalkındırmaktır” dedi.
Şekerbank krediyi esnafın ayağına götürüyor
 Karacabey Şube Müdürü Sedat İnal, işini geliştirmek isteyen ama bankacılık işlemlerine vakit ayıramayanların Şekerbank’a gelerek kredi almalarını istedi. İnal, “Klasik bankacılık anlayışı ile ihtiyacı olan finansal hizmeti alamayan kesime yönelik projelendirdiğimiz bu yaklaşımın, ülke kalkınmasına büyük yarar sağlayacağı inancındayız. Esnafım Kredisi, Şekerbank’ın kuruluş felsefesine, Anadolu bankacılığı konseptine ve misyonuna çok uygun bir ürün. Küresel kriz etkilerinin yoğun olarak yaşandığı bu dönemde, her kesimi üretime teşvik etmeye yönelik verilen kredide amacımız, esnafımızın milli gelirden aldığı payı artırmak ve kesimler arası gelir dağılımı bozukluğunu asgariye indirmektir. Hizmet ve ürünlerimizle esnafın ve küçük işletmelerin bir numaralı bankası olacağımıza inanıyoruz. Esnafım Kredisi’nde 100 milyon YTL kredi kullandırmayı hedefliyoruz” dedi.
 Esnafım Kredisi, 7 yıla varan farklı vade uygulamalarıyla 500 YTL ile 30 bin YTL arası kredi kullandırma fırsatı yaratırken, 4 bin YTL’ye kadar kefilsiz başvuru olanağı da veriyor. Banka yetkilileri, Esnafım Kredisi’nden yararlanmak isteyenlerin, tüm Türkiye çapındaki Şekerbank şubelerine giderek bilgi alabileceklerini ve kredi başvurusunda bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.