Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu alkışı hak etti

Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu alkışı hak etti
Karacabey Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu, 2007-2008 Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda 7. sınıflarda ilçe ikinci olması nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan tarafından ödüllendirildi.
Önceki gün Okul Binası’nda gerçekleşen törende katılan Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Şehit Serkan Şahin İlköğretim’in başarı grafiğini her geçen yıl yükselttiğini kaydetti. Başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlayan Turhan, “Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulumuz özverili çalışma neticesinde SBS’de önemli bir başarıya imza atmıştır. Sürekli kendini yenileyen, Öğrencileri anlayan, onları sınavlara en iyi şekilde hazırlayan öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum. Önümüzdeki yıl daha da başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.
Okul Müdürü Osman Genç ise, birlik ve beraberlik ile başarıyı yakaladıklarını belirterek, gelecek yıl daha da başarılı olacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, SBS’de 7 sınıflarda ilçe üçüncüsü olan Atatürk İlköğretim Okulu’na plaket verdi.
Plaketi alan Okul Müdürü Osman Genç, başarının tüm öğretmen ve öğrencilere ait olduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.