Şehit Bahadır’dan unutulmaz bayram!

Karacabey Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’nun, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ekinlikleri çerçevesinde önceki gün düzenlediği program görülmeye değerdi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki programa veliler yoğun ilgi gösterdi. Kapalı Spor Salonu'nu hınca hınç dolduran veliler, öğrencilerin gösterilerini hayranlıkla izledi.

Sunumunu Türkçe Öğretmenleri Hülya Şahin ve Kadir Yılmaz’ın yaptığı programda müzikli gösterilerin yanı sıra okunan şiirlerle günün önemine dikkat çekildi.

Okul Müdürü Mehmet Aksu, Atatürk'ün emanet bıraktığı değerleri geleceğe taşıma sorumluluğunu taşıyan küçüklere seslendi. Dünyada bayramı olan Türk çocuklarının gurur duyması gerektiğini vurgulayan Aksu, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyet'in ilelebet yaşatılacağını sözlerine ekledi.

Ana sınıfların yanı sıra ilköğretim sınıflarının hazırladığı Kafkas, Zeybek, Harmandalı ve Potbori oyunları ile birbirinden eğlenceli gösteriler beğeniyle izlenirken, anne-babalar da çocuklarını görüntüleyerek bu anları ölümsüz kılma çabaları ise görülmeye değerdi.

Son olarak Karacabey’de yapılan Tema ve 23 Nisan konulu yarışmalar ile Matematik Olimpiyatları’nda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.