Seçim yaklaşıyor, asfalt istiyoruz!

Sanayi Sitesi Küme Evler’deki esnaf yoğun tozdan şikayetçi:

Karacabey Sanayi Sitesi Küme Evler’de faaliyet gösteren esnaf, fabrikalara giden toprak yolun bir an önce asfaltlanmasını istedi.

            Seçim zamanı kendilerine söz verildiğini ancak unutulduklarını belirten esnaf, “Yerel seçimler yaklaşıyor. Verilen söz tutulsun” dedi.

            Toprak yoldan araçların geçmesi sırasında yoğun tozla karşı karşıya kaldıklarından yakınan esnaf, bu durumun işyerlerini olumsuz etkilendiğini söyledi.

            Halı yıkama, imalat, oto boyama, marangozluk gibi işletmelerin bulunduğu Sanayi Sitesi Küme Evler’deki esnaflar, yoğun toz nedeniyle büyük sıkıntılar çektiklerini kaydetti.

            Esnaflar, “Bu sorunu seçim döneminde bizleri ziyaret eden siyasetçilere aktardık. Ancak daha sonra unutulduk. Belediye’de hiç ilgilenmedi. Ne zaman bu yoldan araç geçse, tozdan çok olumsuz etkileniyoruz. Yerel seçimler yaklaşıyor. Siyasiler ve Belediye’den isteğimiz bu yolun bir an önce asfaltlanmasıdır” diye konuştu.

Belediye’den hoparlör isteği!

Diğer taraftan ilçede olup bitenden haberdar olmak için Belediye’den hoparlör talep ettiklerini de belirten esnaf, bu konuda çok girişimde bulunduklarını ancak sonuç alamadıklarını ifade etti.

            Esnaflar, “İlçemizde ne olup bitiyor, haberimiz yok. Kim ölmüş, kim kalmış bilmiyoruz. Karacabey’deki her şeyden haberdar olmak istiyoruz. Bu nedenle de Belediye’den hoparlör istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.