‘Sarkıntılık edeyim’ derken dereye uçtu

‘Sarkıntılık edeyim’ derken dereye uçtu
Mustafakemalpaşa’da bindiği otomobilden bir kadına sarkıntılık etmeye kalkışan şahıs direksiyon hakimiyetini kaybedince solu-ğu uçurumda aldı.
Mustafakemalpaşa’da bindiği otomobilden bir kadına sarkıntılık etmeye kalkışan şahıs direksiyon hakimiyetini kaybedince soluğu uçurumda aldı.
Edinilen bilgiye göre olay önceki akşam saat 15.30 sıralarında Hamidiye mahallesinde meydana geldi. İlçe Devlet Hastanesinde çalıştıkları öğrenilen S. Y.(42) ve G. T(27) akşamüzeri işten çıktıklarında Dursun bey caddesi üzerinden eve gitmek istediler. İki kadını 10 PS 705 plakalı otomobili ile habersizce takibe alan H.K. ise kadınların bir çıkmaz sokak üzerine gelmelerini fırsat bilerek sözlü tacize başladı.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre G. T.’yi kolundan çekerek araç içerisine atmaya çalışan şahıs, genç kadından beklemediği bir dirençle karşılaştı. Kadınların imdat çığlıklarının ardından paniğe kapılan H.K. otomobili ile çıkmaz sokak üzerinden dönmeye kalkışırken direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 10 metrelik uçurumdan aşağıya uçtu.
Dere boyunda bulunan ağaçlara çarparak durabilen araçtan sağ çıkan H. K.’nın düştüğü uçurumdan tekrar cadde üzerine çıkarak kadınlara hakaretler ve tehditler savurduğu öğrenildi. Yaşanan olayın ihbarını alan polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından S.Y. ve G. T’nin ifadelerine başvurarken H.K.’yı da kısa sürede yakalayarak göz altına aldı. Dere boyuna uçan araç ise olay yerine çağrılan bir kurtarıcı ile tekrar yol üzerine çıkarıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.